Kursus i syning og syteknikker

Kurset er for dig, der lige er startet med at sy eller dig som mangler noget basisviden og -teknikker.

Jeg starter nyt hold igen og udvider pladsen, så jeg har plads til 5-6 kursister. Så hvis du drømmer om at komme i gang med at sy, så tilmeld dig mit kommende kursus. Du er velkommen – ung som gammel.

Hvad skal vi lave?
Kurset er for dig, der lige er startet med at sy eller dig som mangler noget basisviden og -teknikker. Jeg vil have fokus på helt elementære syteknikker og viden om stofkvaliteter. Du kan selv bestemme dine projekter, men jeg har også oplagte idéer til dig. Det kunne f.eks. være thehætte/bodumhætte, kosmetikpung, totebag/mulepose , weekendtaske eller enkle beklædningsdele, der ikke kræver den helt store tilpasning.

Hvad skal jeg selv medbringe?
Hvis du har din egen symaskine, synes jeg at du skal tage den under armen. For det er altid godt at være dus med sin egen maskine – og det kunne jo være, at du får lyst til at fortsætte derhjemme. Ellers har jeg et par stykker, man kan låne for 150 kr. Medbring også eget sygrej samt materialer til dine projekter.

Inden opstart modtager du nærmere info om, hvad du skal medbringe første gang samt en liste over det sygrej, du får brug for. Der er også mulighed for at købe af mig i begrænset omfang. Jeg sørger for kaffe og the til hver gang.

Undervisningsdatoer:
Onsdag 30. september
Onsdag 7. oktober
Onsdag 21. oktober
Onsdag 4. november
Onsdag 18. november
Onsdag 2. december

Alle dage 18.30-21.30
Pris 1.500 kr. pr. deltager.

Skriv eller ring til mig på 26 80 99 30 eller mail@syvaerket.dk for tilmelding og yderligere info.

Tilmeld dig kurset